Technieken

Zeefdrukken

Zeefdrukken

Wat is zeefdrukken? Een echte ambacht, ouderwets bedrukken met zeefdruk. Mooie prints op traditionele wijze. Watergedragen inkt en 100% katoenen stof zorgen voor de mooiste zeefdruk resultaten. Wanneer de print donkerder is dan de stof, trekt de inkt helemaal in de textiel. 

DTG Printer

DTG Printer

Haarscherpe bedrukkingen op katoenen items. Voor deze moderne druktechniek maken we gebruik van inkt op waterbasis. Met de direct to garment printer die wij in huis hebben kunnen we meerkleurige prints maken óók voor de wat kleinere oplages.

Snijplotter

Snijplotter

We kiezen de gewenste kleur en snijden de bedrukkingen uit speciale Flexfolie. Ideaal om kleine aantallen te bedrukken en op synthetische materialen. Alles wordt met de hand “gepeld”, dat is erg arbeidsintensief. Deze techniek wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld rugnummers van sporters. We gebruiken deze methode voor de wat kleinere aantallen.

Hittepers

Hittepers

Met de hittepers bedrukken wij onze DTF’s en flexfolie-bedrukkingen. Deze worden op de textiel bedrukt onder hoge druk en temperatuur.

 Borduren opdruq

Borduurmachine

Met een borduursel weet je zeker dat je jaren vooruit kunt. Het is een populaire methode voor petten en mutsen. Ook uitstekend voor andere kledingstukken.